Dörrar i Katrineholm

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Katrineholm. Om du bor i eller i närheten av Katrineholm så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Katrineholm nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Katrineholm. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 5 olika företag verksamma inom dörrar i Katrineholm.
Annons:

Köpa dörr i Katrineholm

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Katrineholm, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

XL-BYGG Ålsäter
Ålsäter 1
641 94 Katrineholm


Bygg & Interiör i Katrineholm AB Woody Bygghandel
Starrvägen 10
641 49 Katrineholm


Bygg & Interiör Golventreprenad AB
Starrvägen 6
641 49 Katrineholm


Opening Mälardalen AB
Ljungvägen 4
641 39 Katrineholm


Hedlunds Glas AB Glaskedjan
Ljungvägen 11
641 39 Katrineholm

Annons:

Ytterdörrar i Katrineholm

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Katrineholm medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Katrineholm. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Katrineholm från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Katrineholm om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Katrineholm.

I Katrineholm fann vi sammanlagt 5 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Katrineholm att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Katrineholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Södermanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.