Dörrar i Sangis

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Sangis. Om du bor i eller i närheten av Sangis så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Sangis nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Sangis. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Sangis.
Annons:

Köpa dörr i Sangis

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Sangis, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Norrbotten´s Bygg & Motor
Sjåarevägen 9
952 72 Sangis

Annons:

Ytterdörrar i Sangis

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Sangis medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Sangis. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Sangis från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Sangis

I Sangis finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sangis om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Sangis.

I Sangis fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Sangis att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Sangis rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.