Dörrar i Glommersträsk

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Glommersträsk. Om du bor i eller i närheten av Glommersträsk så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Glommersträsk nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Glommersträsk. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Glommersträsk.
Annons:

Köpa dörr i Glommersträsk

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Glommersträsk, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

GK Door AB
Storgatan 107
930 81 Glommersträsk

Annons:

Ytterdörrar i Glommersträsk

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Glommersträsk medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Glommersträsk. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Glommersträsk från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Glommersträsk

I Glommersträsk finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Glommersträsk.

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Glommersträsk om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Glommersträsk.

I Glommersträsk fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Glommersträsk att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Glommersträsk rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.