Dörrar i Stora Höga

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Stora Höga. Om du bor i eller i närheten av Stora Höga så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Stora Höga nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Stora Höga. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Stora Höga.
Annons:

Köpa dörr i Stora Höga

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Stora Höga, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Harås Byggvaror AB
Stationsvägen 6
444 60 Stora

Annons:

Ytterdörrar i Stora Höga

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Stora Höga medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Stora Höga. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Stora Höga från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Stora Höga

I Stora Höga finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Stora Höga.

Stora Höga är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid Bohusbanan, E6 och länsväg 160 omkring 7 km söder om Stenungsund. I Stora Höga ligger Stora Högaskolan, största skolan i Stenungsunds kommun år 2015 med ca 815 elever.

Yta: 242,51 hektar
Invånarantal: 2751, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stora Höga om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Stora Höga.

I Stora Höga fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Stora Höga att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Stora Höga rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.