Dörrar i Kode

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kode. Om du bor i eller i närheten av Kode så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kode nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kode. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Kode.
Annons:

Köpa dörr i Kode

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kode, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Kode Trä AB
Hedsvägen 2
442 60 Kode

Annons:

Ytterdörrar i Kode

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kode medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kode. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kode från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kode

I Kode finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kode om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kode.

I Kode fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kode att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kode rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.