Dörrar i Stenhamra

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Stenhamra. Om du bor i eller i närheten av Stenhamra så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Stenhamra nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Stenhamra. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Stenhamra.
Annons:

Köpa dörr i Stenhamra

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Stenhamra, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Mälaröarnas Lås
Hemvärnsvägen 1
179 61 Stenhamra

Annons:

Ytterdörrar i Stenhamra

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Stenhamra medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Stenhamra. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Stenhamra från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stenhamra om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Stenhamra.

I Stenhamra fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Stenhamra att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Stenhamra rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.