Dörrar i Skärholmen

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Skärholmen. Om du bor i eller i närheten av Skärholmen så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Skärholmen nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Skärholmen. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Skärholmen.
Annons:

Köpa dörr i Skärholmen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Skärholmen, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Hemmafönster AB
Högholmsgränd 45
127 46 Skärholmen


Stockholms Dörr & Smide AB
Storsätragränd 4
127 39 Skärholmen

Annons:

Ytterdörrar i Skärholmen

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Skärholmen medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Skärholmen. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Skärholmen från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Skärholmen om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Skärholmen.

I Skärholmen fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Skärholmen att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Skärholmen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.