Dörrar i Kungsängen

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kungsängen. Om du bor i eller i närheten av Kungsängen så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kungsängen nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kungsängen. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Kungsängen.
Annons:

Köpa dörr i Kungsängen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kungsängen, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Carglass Sweden AB
Mätarvägen 5B
196 37 Kungsängen

Annons:

Ytterdörrar i Kungsängen

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kungsängen medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kungsängen. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kungsängen från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kungsängen om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kungsängen.

I Kungsängen fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kungsängen att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kungsängen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.