Dörrar i Kista

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kista. Om du bor i eller i närheten av Kista så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kista nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kista. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 4 olika företag verksamma inom dörrar i Kista.
Annons:

Köpa dörr i Kista

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kista, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Asero Sweden AB
Österögatan 1
164 40 Kista


Ryds Bilglas
Isafjordsgatan 25
164 40 Kista


SafeTeam i Sverige AB
Finlandsgatan 50
164 74 Kista


Bysmeden Lås AB
Viderögatan 3
164 40 Kista

Annons:

Ytterdörrar i Kista

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kista medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kista. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kista från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kista

I Kista finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kista.

I Kista fann vi sammanlagt 4 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kista att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kista rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.