Dörrar i Järfälla

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Järfälla. Om du bor i eller i närheten av Järfälla så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Järfälla nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Järfälla. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 5 olika företag verksamma inom dörrar i Järfälla.
Annons:

Köpa dörr i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Järfälla, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Aarts Lundsjö Monti Specialsnickeri AB
Birger Dahlerus Väg 3
176 69 Järfälla


Beijer Byggmaterial AB
Elverksvägen 1
177 41 Järfälla


ADP Alldoor Portar AB
Saldovägen 9
175 62 Järfälla


BT Fönsterteknik AB
Skarprättarvägen 16
176 77 Järfälla


Balkongrutan
Fakturavägen 5
175 62 Järfälla

Annons:

Ytterdörrar i Järfälla

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Järfälla medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Järfälla. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Järfälla från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Järfälla.

I Järfälla fann vi sammanlagt 5 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Järfälla att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.