Dörrar i Handen

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Handen. Om du bor i eller i närheten av Handen så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Handen nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Handen. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 4 olika företag verksamma inom dörrar i Handen.
Annons:

Köpa dörr i Handen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Handen, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Samglas Haninge
Hantverkarvägen 23C
136 44 Handen


Una Portar AB
Kilowattvägen 4
136 44 Handen


Brandbergens Låshörna AB
Träffgatan 1
136 44 Handen


Haninge Lås AB
Sleipnervägen 20
136 42 Handen

Annons:

Ytterdörrar i Handen

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Handen medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Handen. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Handen från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Handen

I Handen finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om Handen om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Handen.

I Handen fann vi sammanlagt 4 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Handen att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Handen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.