Dörrar i Hägersten

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Hägersten. Om du bor i eller i närheten av Hägersten så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Hägersten nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Hägersten. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 12 olika företag verksamma inom dörrar i Hägersten.
Annons:

Köpa dörr i Hägersten

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Hägersten, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Mistral Gruppen AB
Elektravägen 14
126 30 Hägersten


Aspuddens Lås - Låstjänst i Storstockholm HB
Störtloppsvägen 21
129 47 Hägersten


KONE AB
Elektravägen 31
126 30 Hägersten


Susannas Dekorationsmåleri
Klubbacken 28
129 39 Hägersten


EvvaSalto Access AB
Elektravägen 22
126 30 Hägersten


Trygga Hem i Sverige Iskajo KB
Agnes Lagerstedts Gata 14
129 51 Hägersten


Prodoor Säkerhetsdörrar Sverige AB
Fastlagsvägen 28
126 47 Hägersten


Fästeb Bygg AB
Sigfridsvägen 4
126 50 Hägersten


Ahlstrands Snickeri
Instrumentvägen 9
126 53 Hägersten


Öhmans Bygg Fastighets AB
Instrumentvägen 18
126 53 Hägersten


Swesafe AB
Västberga Allé 5
126 30 Hägersten


Astral
Västberga Allé 2-4
126 30 Hägersten

Annons:

Ytterdörrar i Hägersten

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Hägersten medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Hägersten. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Hägersten från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hägersten om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Hägersten.

I Hägersten fann vi sammanlagt 12 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Hägersten att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Hägersten rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.