Dörrar i Farsta

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Farsta nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Farsta. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Farsta.
Annons:

Köpa dörr i Farsta

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Farsta, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Nybergs Säkerhetsdörrar
Pepparvägen 81
123 56 Farsta


Farsta Lås AB
Pepparvägen 3
123 56 Farsta

Annons:

Ytterdörrar i Farsta

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Farsta medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Farsta. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Farsta från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Farsta

I Farsta finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Farsta.

I Farsta fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Farsta att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Farsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.