Dörrar i Bandhagen

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Bandhagen. Om du bor i eller i närheten av Bandhagen så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Bandhagen nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Bandhagen. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 8 olika företag verksamma inom dörrar i Bandhagen.
Annons:

Köpa dörr i Bandhagen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Bandhagen, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

F.R Snickeri AB
Bjursätragatan 104
124 64 Bandhagen


Ekstrands
Stallarholmsvägen 31
124 59 Bandhagen


JM Stugor & Förråd
Klockhammarsgränd 2
124 70 Bandhagen


Bandhagens Glasmästeri & Ramaffär AB
Trollesundsvägen 2
124 32 Bandhagen


Växthuset Utveckling AB
Kvarntorpsgränd 8
124 73 Bandhagen


Olsson Plåt & Smide AB, L
Harpsundsvägen 148
124 59 Bandhagen


Bygma Gruppen AB Tegelförsäljningen
Harpsundsvägen 185
124 59 Bandhagen


Ekmans Ståldörrar AB
Stallarholmsvägen 13
124 59 Bandhagen

Annons:

Ytterdörrar i Bandhagen

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Bandhagen medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Bandhagen. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Bandhagen från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Bandhagen om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Bandhagen.

I Bandhagen fann vi sammanlagt 8 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Bandhagen att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Bandhagen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.