Dörrar i Flen

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Flen. Om du bor i eller i närheten av Flen så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Flen nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Flen. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Flen.
Annons:

Köpa dörr i Flen

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Flen, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Bygg & Interiör i Flen AB Woody Bygghandel
Kungsvägen 37
642 34 Flen

Annons:

Ytterdörrar i Flen

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Flen medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Flen. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Flen från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Flen

I Flen finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Flen om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Flen.

I Flen fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Flen att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Flen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Södermanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.