Dörrar i Skivarp

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Skivarp. Om du bor i eller i närheten av Skivarp så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Skivarp nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Skivarp. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Skivarp.
Annons:

Köpa dörr i Skivarp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Skivarp, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Bygguppmera i Skivarp AB
Öremöllavägen 6
274 51 Skivarp

Annons:

Ytterdörrar i Skivarp

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Skivarp medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Skivarp. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Skivarp från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skivarp om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Skivarp.

I Skivarp fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Skivarp att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Skivarp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.