Dörrar i Påarp

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Påarp. Om du bor i eller i närheten av Påarp så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Påarp nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Påarp. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Påarp.
Annons:

Köpa dörr i Påarp

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Påarp, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

PiF specialsnickeri och bygg
Fockstorpsvägen 84
253 53 Påarp

Annons:

Ytterdörrar i Påarp

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Påarp medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Påarp. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Påarp från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Påarp

I Påarp finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Påarp.

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Påarp om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Påarp.

I Påarp fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Påarp att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Påarp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.