Dörrar i Oxie

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Oxie. Om du bor i eller i närheten av Oxie så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Oxie nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Oxie. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Oxie.
Annons:

Köpa dörr i Oxie

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Oxie, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Svenska Byggkompaniet
Sofiedalsvägen 10
238 37 Oxie


Glas In AB
Virkesvägen 1
238 37 Oxie

Annons:

Ytterdörrar i Oxie

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Oxie medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Oxie. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Oxie från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Oxie

I Oxie finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oxie om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Oxie.

I Oxie fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Oxie att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Oxie rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.