Dörrar i Lomma

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Lomma. Om du bor i eller i närheten av Lomma så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Lomma nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Lomma. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Lomma.
Annons:

Köpa dörr i Lomma

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Lomma, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Garageportcenter Skåne
Järngatan 29
234 35 Lomma


Viking Fönster AB
Smålandsgatan 8
234 35 Lomma

Annons:

Ytterdörrar i Lomma

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Lomma medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Lomma. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Lomma från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Lomma

I Lomma finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lomma om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Lomma.

I Lomma fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Lomma att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Lomma rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.