Dörrar i Limhamn

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Limhamn. Om du bor i eller i närheten av Limhamn så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Limhamn nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Limhamn. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 4 olika företag verksamma inom dörrar i Limhamn.
Annons:

Köpa dörr i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Limhamn, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Vintrie Metall o. Glas Dörrservice AB
Magasinsgatan 7
216 13 Limhamn


ART ByggCenter AB
Barlastgatan 2
216 13 Limhamn


Bircher Reglomat Nordic
Krossverksgatan 17B
216 16 Limhamn


Malmö Glasindustri AB
Limhamnsvägen 111
216 13 Limhamn

Annons:

Ytterdörrar i Limhamn

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Limhamn medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Limhamn. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Limhamn från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Limhamn.

I Limhamn fann vi sammanlagt 4 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Limhamn att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.