Dörrar i Kivik

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kivik. Om du bor i eller i närheten av Kivik så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kivik nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kivik. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Kivik.
Annons:

Köpa dörr i Kivik

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kivik, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Kaj Persson Byggservice
Alekärrsvägen 22
277 31 Kivik

Annons:

Ytterdörrar i Kivik

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kivik medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kivik. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kivik från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kivik

I Kivik finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kivik om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kivik.

I Kivik fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kivik att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kivik rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.