Dörrar i Kävlinge

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kävlinge. Om du bor i eller i närheten av Kävlinge så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kävlinge nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kävlinge. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 4 olika företag verksamma inom dörrar i Kävlinge.
Annons:

Köpa dörr i Kävlinge

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kävlinge, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

K-Sec
Mårtensgatan 17
244 30 Kävlinge


Briss Byggimport AB
Företagshusvägen 2
244 93 Kävlinge


Hejdes Trävaru AB Woody Bygghandel
Bygdegatan 1
244 31 Kävlinge


Montage Pågarna Syd HB
Kvarngatan 81
244 32 Kävlinge

Annons:

Ytterdörrar i Kävlinge

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kävlinge medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kävlinge. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kävlinge från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kävlinge om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kävlinge.

I Kävlinge fann vi sammanlagt 4 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kävlinge att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kävlinge rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.