Dörrar i Höör

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Höör. Om du bor i eller i närheten av Höör så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Höör nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Höör. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Höör.
Annons:

Köpa dörr i Höör

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Höör, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

ELON XL-BYGG Byggland
Bangårdsgatan 17
243 32 Höör

Annons:

Ytterdörrar i Höör

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Höör medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Höör. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Höör från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Höör

I Höör finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Höör om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Höör.

I Höör fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Höör att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Höör rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.