Dörrar i Höganäs

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Höganäs. Om du bor i eller i närheten av Höganäs så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Höganäs nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Höganäs. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 3 olika företag verksamma inom dörrar i Höganäs.
Annons:

Köpa dörr i Höganäs

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Höganäs, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Optimera
Brännerigatan 2
263 37 Höganäs


Innovativa Fönster
Brännerigatan 6
263 37 Höganäs


Nilssons Snickeri AB
Smältaregatan 4
263 39 Höganäs

Annons:

Ytterdörrar i Höganäs

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Höganäs medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Höganäs. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Höganäs från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Höganäs

I Höganäs finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Höganäs om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Höganäs.

I Höganäs fann vi sammanlagt 3 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Höganäs att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Höganäs rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.