Dörrar i Glimåkra

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Glimåkra. Om du bor i eller i närheten av Glimåkra så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Glimåkra nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Glimåkra. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Glimåkra.
Annons:

Köpa dörr i Glimåkra

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Glimåkra, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

N S Fönster
Västra Järnvägsgatan 11
280 64 Glimåkra

Annons:

Ytterdörrar i Glimåkra

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Glimåkra medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Glimåkra. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Glimåkra från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Glimåkra om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Glimåkra.

I Glimåkra fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Glimåkra att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Glimåkra rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.