Dörrar i Bjuv

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Bjuv. Om du bor i eller i närheten av Bjuv så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Bjuv nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Bjuv. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Bjuv.
Annons:

Köpa dörr i Bjuv

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Bjuv, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

SKÅNSKA BYGGVAROR PRODUKTION
Bryggerigatan 6
267 39 Bjuv


Bjuvs Snickerifabrik AB
Norra Storgatan 35
267 35 Bjuv

Annons:

Ytterdörrar i Bjuv

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Bjuv medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Bjuv. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Bjuv från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bjuv om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Bjuv.

I Bjuv fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Bjuv att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Bjuv rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.