Dörrar i Laxå

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Laxå. Om du bor i eller i närheten av Laxå så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Laxå nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Laxå. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Laxå.
Annons:

Köpa dörr i Laxå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Laxå, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

AB Karl Hedin Bygghandel
Revirvägen
695 30 Laxå

Annons:

Ytterdörrar i Laxå

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Laxå medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Laxå. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Laxå från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Laxå

I Laxå finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Laxå om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Laxå.

I Laxå fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Laxå att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Laxå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.