Dörrar i Kopparberg

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kopparberg. Om du bor i eller i närheten av Kopparberg så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kopparberg nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kopparberg. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Kopparberg.
Annons:

Köpa dörr i Kopparberg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kopparberg, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

XL-BYGG Kopparberg
Kaveltorpsgatan 1
714 33 Kopparberg

Annons:

Ytterdörrar i Kopparberg

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kopparberg medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kopparberg. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kopparberg från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kopparberg om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kopparberg.

I Kopparberg fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kopparberg att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kopparberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.