Dörrar i Pajala

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Pajala. Om du bor i eller i närheten av Pajala så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Pajala nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Pajala. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 3 olika företag verksamma inom dörrar i Pajala.
Annons:

Köpa dörr i Pajala

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Pajala, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Xl Bygg Stenvalls AB
Tornedalsvägen 6
984 31 Pajala


Pajala Glas AB
Kengisgatan 1C
984 31 Pajala


Hemmafönster AB
Sattajärvi 24
984 92 Pajala

Annons:

Ytterdörrar i Pajala

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Pajala medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Pajala. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Pajala från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Pajala

I Pajala finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Pajala om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Pajala.

I Pajala fann vi sammanlagt 3 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Pajala att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Pajala rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.