Dörrar i Kiruna

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kiruna. Om du bor i eller i närheten av Kiruna så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kiruna nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kiruna. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Kiruna.
Annons:

Köpa dörr i Kiruna

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kiruna, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

XL-BYGG Kiruna
Industrivägen 1
981 38 Kiruna


Garageportexperten Portexperten i Kiruna AB
Biblioteksgatan 7
981 31 Kiruna

Annons:

Ytterdörrar i Kiruna

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kiruna medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kiruna. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kiruna från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kiruna om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kiruna.

I Kiruna fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kiruna att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kiruna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.