Dörrar i Kalix

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Kalix nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Kalix. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 4 olika företag verksamma inom dörrar i Kalix.
Annons:

Köpa dörr i Kalix

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Kalix, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

XL-BYGG Kalix
Galgbacksvägen 7
952 51 Kalix


Kalix Glasmästeri AB
Norra Parkgatan 7
952 34 Kalix


Åströms Glas AB
Backgatan 6
952 32 Kalix


RP Glasfiber
Stabsvägen 15
952 51 Kalix

Annons:

Ytterdörrar i Kalix

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Kalix medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Kalix. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Kalix från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Kalix

I Kalix finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Kalix.

I Kalix fann vi sammanlagt 4 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Kalix att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.