Dörrar i Hortlax

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Hortlax. Om du bor i eller i närheten av Hortlax så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Hortlax nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Hortlax. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Hortlax.
Annons:

Köpa dörr i Hortlax

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Hortlax, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Piteå PortTjänst
Walters Väg 6
944 91 Hortlax

Annons:

Ytterdörrar i Hortlax

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Hortlax medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Hortlax. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Hortlax från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Hortlax

I Hortlax finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hortlax om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Hortlax.

I Hortlax fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Hortlax att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.