Dörrar i Krokom

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Krokom. Om du bor i eller i närheten av Krokom så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Krokom nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Krokom. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Krokom.
Annons:

Köpa dörr i Krokom

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Krokom, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Krokoms Träindustri AB
Snickerivägen 4
835 32 Krokom


Trappfixarn i Östersund
Aspåsvägen 25
835 32 Krokom

Annons:

Ytterdörrar i Krokom

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Krokom medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Krokom. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Krokom från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Krokom

I Krokom finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Krokom om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Krokom.

I Krokom fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Krokom att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Krokom rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.