Dörrar i Åre

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Åre. Om du bor i eller i närheten av Åre så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Åre nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Åre. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 2 olika företag verksamma inom dörrar i Åre.
Annons:

Köpa dörr i Åre

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Åre, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Beijer Byggmaterial AB
Solbringsvägen 4
830 13 åre


Östersunds Glasmästeri AB
Såå
830 13 åre

Annons:

Ytterdörrar i Åre

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Åre medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Åre. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Åre från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Åre

I Åre finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åre om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Åre.

I Åre fann vi sammanlagt 2 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Åre att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Åre rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.