Dörrar i Falun

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Falun. Om du bor i eller i närheten av Falun så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Falun nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Falun. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 8 olika företag verksamma inom dörrar i Falun.
Annons:

Köpa dörr i Falun

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Falun, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Gruvbergets Snickeri
Tunavägen 42
791 61 Falun


Göthes AB
Roxnäsvägen 14
791 44 Falun


KONE AB
Västermalmsvägen 5
791 77 Falun


Garageportexperten Dala Port Byggsmide AB
Timmervägen 16
791 62 Falun


Eliassons Fönster
Stora Källviken 85
791 93 Falun


Crawford Center
Krontallsvägen 24A
791 55 Falun


Ryds Bilglas
Matsarvsvägen 8
791 77 Falun


XL-Bygg Falu trävaru & Spånex
Västermalmsvägen 8
791 77 Falun

Annons:

Ytterdörrar i Falun

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Falun medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Falun. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Falun från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Falun

I Falun finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Falun om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Falun.

I Falun fann vi sammanlagt 8 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Falun att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Falun rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Dalarna.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.