Dörrar i Borlänge

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Borlänge. Om du bor i eller i närheten av Borlänge så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Borlänge nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Borlänge. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 6 olika företag verksamma inom dörrar i Borlänge.
Annons:

Köpa dörr i Borlänge

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Borlänge, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Chamberlain
Faluvägen 30
784 73 Borlänge


Nergeco Scandinavia AB
Gyllehemsvägen 35
784 37 Borlänge


Sven Fröbergs Bygg & Järnhandel AB Woody Bygghandel
Hantverkargatan 13
781 71 Borlänge


Samglas Borlänge
Herrgårdsgatan 28
781 72 Borlänge


Glas Metropolen AB Glaskedjan
Gjutargatan 32
781 70 Borlänge


Portproffsen Sverige AB
Sockenvägen 58
784 36 Borlänge

Annons:

Ytterdörrar i Borlänge

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Borlänge medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Borlänge. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Borlänge från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Borlänge om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Borlänge.

I Borlänge fann vi sammanlagt 6 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Borlänge att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Borlänge rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Dalarna.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.