Dörrar i Karlshamn

Annons:
Hitta snygga och billiga dörrar som t.ex. skjutdörrar och ytterdörrar i Karlshamn. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn så kan du här hitta förslag på olika företag att ta kontakt med när du behöver hjälp med dörrar av olika slag. Som exempel kan dörrföretagen i Karlshamn nedan hjälpa med med information, försäljning och montering av garageportar, skjutdörrar och ytterdörrar i Karlshamn. Behöver du hjälp med något inom dörrar rekommenderar vi att du tar en titt i listan nedan för att ta kontakt med något av våra 1 olika företag verksamma inom dörrar i Karlshamn.
Annons:

Köpa dörr i Karlshamn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla företag som arbetar med dörrar i Karlshamn, t.ex. skjutdörrar, ytterdörrar och garageportar.

Beijer Byggmaterial AB
Oljehamnsvägen 247
374 31 Karlshamn

Annons:

Ytterdörrar i Karlshamn

Dörrar finns i flera olika modeller och har olika syften, t.ex. så finns det företag som specialiserar sig på ytterdörrar i Karlshamn medans andra inriktar sig på andra typer av portar och dörrar, t.ex. skjutdörrar i Karlshamn. För att ta reda på vilka typer av dörrar som respektive företag i Karlshamn från listan ovan arbetar med rekommenderar vi att du kontaktar dom.

Dörrfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som redan bekant minst ett företag som arbetar med dörrar på något vis, nedan finns en del allmän fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlshamn om du vill veta mer än bara saker om dörrar i Karlshamn.

I Karlshamn fann vi sammanlagt 1 byggföretag som arbetar med dörrar som ytterdörrar och skjutdörrar i Karlshamn att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar någon byggfirma som uppfyller dina behov inom dörrar i Karlshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra dörrföretag i Blekinge.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta byggföretag som monterar och säljer dörrar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta byggföretag som säljer och utför montage av dörrar till bra pris.